Patrizia Trygg – mamma till världens bästa Tindra och lillasyster i magen!

Annons

2 veckor som 2-barnsmamma!

För 15 dagar sedan föddes vår fina lilla Tuwa och Tindra blev äntligen storasyster. För 15 dagar sedan blev jag även TVÅBARNSMAMMA och gjorde ytterligare en plats längst in i mitt hjärta. Största skillnaden på att ha två barn istället för ett är uppmärksamheten till Tindra. Jag tror inte hon stör sig på att hon måste dela mig med sin lillasyster, tvärt om. Tuwa är Tindras lilla gullgris och hon vill heeeela tiden pussas, kramas och mysa med lillasyster ”UUA”. Jag känner mig dock många gånger om dagen otillräcklig. Om jag ammar texempel och Tindra samtidigt vill att jag ska göra något, då spelar mig mitt dåliga samvete ett spratt. Små saker med ett skört samvete ni vet! Jag försöker verkligen allt vad jag kan så att tiden ska fördelas lika mellan tjejerna. Tuwa är en otroligt snäll bebis och är nöjd bara hon får mat och torra blöjor, vilket gör de hela lite lättare. Tindra är just nu i en riktig utvecklingsperiod och vill verkligen lära sig massa nytt. Hon pratar som bara den, räknar, vill klä sig själv, vill bre på mackor själv, vill vara med och diska osv, vilket kräver en hel del tid och uppmärksamhet från mig och daniel. Nog för att hon är en O.T.R.O.L.I.G.T aktiv tjej men jag tackar verkligen gudarna för att BÅDA mina tjejer är såpass snälla som dom faktiskt är!

Bästa med att vara tvåbarnsmamma- Helt klart att se hur underbart mega stolt Tindra är. Det skiner verkligen om henne när hon är nära Tuwa, världens finaste lillasyster!

Mest otippade- Hur fort man faktiskt anpassar sig igen. 0 timmars sömn, blöjbyte och mat på nätterna, hålla nacken och ammningen.

Känslor- Att jag älskar mina tjejer högre än månen behöver jag väl inte ens säga. Jag är så sjukt lycklig över att få vara mamma till just dom, Tindra & Tuwa. Jag är oerhört tacksam över att jag fått två fullt friska och välmående tjejer som i all framtid alltid kommer finnas för varandra. Jag kommer ALDRIG göra någon skillnad på flickorna och jag kommer ALLTID göra allt som står i min makt för att dom ska ha det bra. Kort och gott, mer kärlek än så här är det med all säkerhet omöjligt att känna!

Kroppen-Efter förlossningen med Tindra sprack jag från YSTAD till HAPPARANDA och fick sövas för att sy allt. MEN att gå på toaletten var då en barnlek jämför med denna gången när jag endast syddes med tre stygn. Jag kan ju säga så mycket som att jag fortfarande drar mig liiite för att kissa! 😉 Förövrigt har magen gått tillbaks bra och jag har drygt ETT kilo kvar till vikten jag hade innan jag blev gravid

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats